ERA PM ANWAR JUBUR, NIKKIE AJIS & DAPig : Masihkah Kau Ingat?

ISU SYURGA & NERAKA
Nik Aziz pernah berkata ahli UMNO tak masuk syurga.ISU KUIL


Bila orang khafir guna ayat Al-Quran dan beri salam, PAS rasa bangga.
Bila HINDRAF buat tazkirah antara Solat Tarawih di Masjid Al Firdaus Klang, PAS beri laluan

ISU HINA ISLAM


Bila kartun Denmark hina Nabi, PAS melenting marah, Bila Filem FITNA hina Islam, PAS buat demontrasi.

Bila Ronnie Liu an Jeff Ooi hina Islam, Kenapa Nik Aziz cool, tak marah? Takut hilang sokongan ker?

ISU PENYELEWANGAN PAKATAN RAKYAT DI SELANGOR

Orang seleweng dapat habuan, Teoh Beng Hock yang mati katak kena bunuh dengan angkatan sendiri. Untuk tutup penyelewengan, SPRM dan Pegawai Kerajaan Selangor dipersalahkan. Dimana letaknya kerajaan bersih PR yang dilaung-laungkan?


ISU PERTENTANGAN FAHAMAN ANTARA PARTI DI DALAM PAKATAN RAKYATPAS dan PKR... Kalau pun teringin sangat nak berkuasa, JANGANLAH sampai sanggup gadaikan maruah bangsa dan agama. Selesaikan dulu isu arak, babi an rumah urut itu mengikut cara Islam. Hentikanlah kepentingan politik demi perpaduan Islam.ISU PENYELEWENGAN DALAM PAS (KOHILAL, TABUNG DARUL MAL, TABUNG ESTET PAS) UNTUK BANNER DAN RISALAH

Apa dah jadi dengan KOHILAL - RM12 juta duit ahli losap, Tabung Darul Mal PAS di Bukit Mertajam RM24 juta losap, Tabung Estet PAS di Temerloh duit dah kutip, estet tak nampak-nampak, duit dah losap juga. Kalu ini pun tak boleh buat, tak usah berangan nak perintah negaro.ISU SODOK BELAKANG ANWARSuruh sumpah tak mahu, suruh bicara ditangguh-tangguhkan.

Kok ado udang di sebalik batu tak?

"BORANI KERANO BONAR, TAKUT KERANA SALAH"

KES ANWAR

Main belakang - Dr. Munawar Anis (Pakistan)

- Sukma Dermawan (Indonesia)

- Azizan Mat Nor (Malaysia)

- Meor (Tukang Jahit)

- Saiful Bukhari

- ada lagi?


ISU PAS DIPERBODOHKAN DIDALAM PAKATAN RAKYAT

Dulu Nik Aziz kata, jika PAS memerintah sebelum ayam berkokok undang-undang Islam akan dilaksanakan di Kelantan dan di Terengganu. Tapi bila dah menang, dia kata kita sanggup TANGGUHKAN 30 tahun lagi kerana itu bukan keutamaan. Temberang ala-ala Anwar Ibrahim.

ISU NIZAR DERHAKA

Kerana gila kuasa semua pemimpin PKR dan PAS rela jadi BONEKA DAP. Sanggup MENDERHAKA kepada raja, memperalatkan agama, menentang prinsip-prinsip asas perlembagaan dan macam-macam lagi. Taip kali demontrasi jalanan orang Melayu diperalatkan. DIMANA ORANG CINA DAN INDIA YANG DIKATAKAN TURUT MENYOKONG?
SEDARLAH WAHAI BANGSA MELAYU.

ISU CHIN PENG
(PAKATAN PEMBANGKANG MEMAAFKAN KESALAHAN CHIN PENG)

Anwar kata negara kita bukan orang Melayu punya, tapi orang cina dan India. Oleh itu Anwar mahu bawa balik Chin Peng komunis kerana dia ada hak di sini. BANGSAT APA INI MENJUAL MARUAH BANGSA SENDIRI?


ISU KEKAYAAN ANWAR


Kekayaan semasa Anwar
SWISS Bank : 100 million USD
Citibank New York : 100 million USD
Banglo Segambut : 8 juta
Saham IOI RM50 Juta
MANA DIA DAPAT DUIT NI?

DENGAN ISU DI ATAS CUKUPLA SEBAB MENGAPA RAKYAT PERLU TOLAK PAKATAN RAKYAT YANG BANYAK BERBOHONG DAN BERSANDIWARA DEMI AGENDA KEPENTINGAN DIRI SENDIRI BUKAN UNTUK RAKYAT SEPERTI YANG DILANUNG-LAUNGKAN

Post a Comment