AMK jadi balaci pencacai BangNUAR kemukakan 5 Tuntutan VIDEO AKSI SEKS ANUwar!!Berikut adalah 5 tuntutan AMK :


Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM)- Mengenakan tindakan kepada semua blog-blog yang sengaja menyiarkan video fitnah yang bertujuan mengaibkan Datuk Seri Anwar Ibrahim. Blog terawal yang didapati menyebarkannya adalah Papagomo & Gerakan Anti-PKR.

Unit Media Baru (Pemuda Umno Malaysia)
 - Mengeluarkan arahan kepada semua blogger di bawah UMB agar menarik balik video tersebut dan meminta maaf kepada seluruh rakyat Malaysia.

Polis Diraja Malaysia (PDRM)
 - Mengarahkan pihak Polis supaya dengan segera dan tanpa lengah terus menangkap Datuk Trio atas tindakan mereka yang terang-terang bersalah dan boleh didakwa mengikut Seksyen 292 (a) Kanun Keseksaan (Akta 574).

Kementerian Dalam Negeri
 - Menggesa kementerian ini membuat siasatan rapi tentang video yang masih dalam siasatan polis, tetapi bocor di Youtube dan memalukan Malaysia di mata dunia.

Kementerian Penerangan, Komunikasi & Kebudayaan
 - Mengarahkan agar semua surat khabar arus perdana keluaran Selasa 5 April 2011, meminta maaf kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim, keluarganya & seluruh rakyat Malaysia di atas terbitan gambar-gambar fitnah yang amat mengaibkan.HAHAHAHAHA!! ANUwar SEDAP MEMANTAT KORANG JADI PENCACAI CUCI NAJIS ANUwar!!

Post a Comment