Kak Jijah Tahu Nafsu Luar Biasa Anwar!!


Kalau ada sesiapa di kalangan kita beranggapan Wan Azizah tidak tahu semua tabiat luar biasa Anwar dan main seks dengan perempuan lain, anggapan itu silap. Azizah tahu semua itu, dia berusaha bendung secara diam-diam dalam inner circlenya, tetapi apabila sudah jadi kepada pengetahuan umum, dia akan nafikan. Apa pertimbangan Azizah bila skandal Anwar diketahui umum, dia akan nafikan sekeras-kerasnya, kerana dia tahu, bila dia tak menyebelahi Anwar, dia juga akan turut jatuh, kerana PKR dibina atas imej Anwar, jadi tiada pilihan lain, kecuali nafi, sekurang-kurang dapat selamatkan sebahagiannya. Itu taktik Azizah. Jangan terperangkap dengan politiking itu.

Cuba lihat kembali cara Azizah menafikan tentang pelaku dalam video itu bukan Anwar, dia hanya kata ‘Itu Bukan Anwar’. Itu sahaja dia kata. Alasannya pula tidak kukuh hanya berpandukan susuk tubuh. Dia tak jelaskan detaill susuk tubuh yang mana berlainan dengan Anwar.

Dia juga tidak berani bersumpah dengan nama Allah, wallahi wabillahi, wattalahi, ketika dia mahu yakinkan umum itu bukan Anwar. Kalau dia benar-benar yakin, itu bukan Anwar, dia sanggup bersandarkan nama Allah untuk menyakinkan masyarakat umum.

Ezam Sahkan Azizah Tahu
Apabila mendengar pengakuan Ezam sendiri yang merupakan orang kanan Azizah satu ketika dulu mengesahkan lagi bahawa Azizah tahu semua itu, tetapi tidak mahu buka mulut, walaupun di kalangan orang-orang yang dipercayainya. Ezam fahami semua perkara itu pun melalui reaksi Azizah, bukannya melalui kenyataan yang terus terang.

Apabila inner circle Anwar dan Azizah mendedahkan sendiri kehidupan peribadi mereka di rumah, barulah umum mengetahui tuduhan 1998 semuanya benar.

Di depan umum, Azizah akan nafikan, dia memusuhi Azmin punca kejatuhan suaminya, Anwar. Tetapi dalam kehidupan di rumah dan realiti sebenar, Azizah memang memusuhi Azmin. Semua aktivis PKR tahu perkara itu. Ezam tahu, Anuar Shaari tahu, Zaid Ibrahim tahu. Malah sudah menjadi pengetahuan umum.

Persoalannya kenapa Azizah musuhi Azmin ? Sebabnya keturunan Azminlah punca suaminya gagal jadi PM. Ummi Hafilda, adik Azmin hantar surat kepada PM, Dr Mahathir pada tahun 1997, menceritakan tabiat buruk Anwar. Dalam surat itu, jelas memberitahu Anwar ada hubungan dengan bini orang, bini siapa ? bini Azmin Ali, bini yang manja dan suka merengek-rengek.

Azwan Ali, Azman Ali, Norlia Ali (Kak Long) dan Intan Dawini Ali (Kak Lang) juga adik beradik Azmin Ali pun turut sokong Ummi Hafilda. Bermakna semua ahli keluarga Azmin Ali tahu bahawa bini Azmin main kayu tiga dengan Anwar. 

Semua inner circle Anwar tahu sampai sekarang Shamsidar dilarang jejak kaki ke rumah Azizah. Kenapa tu ? Kalau Azizah tidak percaya kes yang dibicarakan pada tahun 1998, sepatutnya sekarang Azizah bimbing tangan Shamsidar perkasakan PKR. Tetapi perkara itu tak berlaku. Yang berlaku Azizah dan Shamsidar saling bermusuhan, walaupun ketika bertembung di khalayak umum, mereka nampak saling senyum. Itu sekadar politiking.

Maknanya Azizah benar-benar percaya, suaminya ada affair dengan bini orang. Itu belum dikira lagi dengan Anwar mengorat bini Datuk Hamzah Zainuddin yang sudah masuk peringkat mahkamah sekarang.

Itu bab Anwar curang dengan wanita, bagaimana pula dengan lelaki adakah Wan Azizah tahu ?

Azizah Rimas Sukma Membontoti Anwar
Itupun Wan Azizah tahu. Semua bukti ada depan matanya. Dalam rumahnya sendiri. Siapa tu ? Siapa lagi, kalau bukan Sukma Darmawan, lelaki jambu yang Anwar temui di Indonesia. Dibawa ke Malaysia ketika berumur belasan tahun. Lelaki jambu, belasan tahun dalam kontek Islam dinamakan amrod, hukumnya haram jika merenung lama-lama, apatah lagi tinggal sebilik dan main oral seks atau onani atau liwat. 

Azizah pun naik rimas, bila Sukma asyik membontoti Anwar, setiap kali Anwar berpindah rumah. Apa kejadahnya, adik angkat asyik membontoti Anwar. Bukan setakat Azizah yang syak, sesiapa pun akan syak. Anwar tiada apa-apa ikatan persaudaraan dengan Sukma, kenapa boleh jadi adik angkat ? Kenapa boleh sediakan bilik khas di kediaman rasmi kerajaan, masa Anwar jadi TPM ?

Semua perkara ini telah diceritakan Eskay kepada Kickdefella. Eskay pun syak ada yang tak kena antara Sukma dengan Anwar.

Eskay mendakwa ketika Anwar kehilangan wang itu, bekas Timbalan Perdana Menteri itu mengajaknya ke rumah untuk melihat tempat wang itu disimpan dan hilang.

Ketika di rumah tersebut, Eskay terlihat Sukma Darmawan di dalam sebuah bilik bersebelahan dengan bilik tidur Anwar.

“Saya tanya dia, siapa tu ? “… Anwar menjawab, “Oh itu adik angkat saya…” tambah Eskay yang mendakwa beliau curiga kenapa bukan anak-anak Anwar yang tinggal di bilik sebelahnya, sebaliknya, seorang lelaki dewasa yang ‘lembut’ itu untuk diberi bilik betul-betul di sebelah bilik tuan rumah. Apa istimewa lelaki itu ?

“You like him ?” tanya Anwar. “Please, I am straight” kata Eskay dan menurutnya, Anwar juga segera menepuk tangan ke dadanya dan berkata, ‘I pun straight tau….

“Selepas itu, Anwar seolah-olah mahu buktikan bahawa dia memang straight dan ajak saya pergi berhibur…” itulah penjelasan Eskay bagi menceritakan bagaimana Anwar sering memintanya ikut serta dan kemudiannya menjadi pengatur perempuan-perempuan untuk Anwar.

“Macam (peranan) Dato’ Nalla”, kata Eskay. “Tetapi Nalla pun ada sekatan, saya tidak…” tambah Eskay yang merupakan bekas sport therapist bagi pasukan Jimnastik Sukan Olimpik Amerika Syarikat dan kelab American Football ternama, Dallas Cowboys.

Bermakna pendedahan x-pkr yang Azizah menghalau Sukma Darmawan ketika Anwar dipenjarakan hanya pelengkap kepada hujah Azizah mengetahui semuanya. Ketika Anwar berada di luar penjara, Azizah tidak boleh buat apa-apa kerana Anwar akan memarahinya, tetapi bila Anwar masuk dalam, masa itulah Azizah akan bertindak.

Sama juga kes Rasid, bila Anwar ada di rumah, Azizah akan diamkan saja, bila Anwar pergi ke Amerika Syarikat, masa itu dia akan cantas Rasid. Anwar pun cerdik, bila dia balik ke Malaysia, dia tengok Rasid dah tak ada, dia pun ambil Rasid semula dan sorok tempat lain, supaya Azizah tak tahu. Begitulah kong kali kong kedua laki bini ni.

Bermakna bangkitnya Mohd Saiful Bukhari dakwa dirinya diliwat tidak mengejutkan sangat Azizah, sebab dia sudah ada pengalaman dengan Sukma Darmawan. Cuma Azizah tak sangka, Anwar amat licik, sampai sorok di kondo, tanpa diketahuinya.

Main ChinaDoll di Malaysia, Di AS Macam Mana ?
Anwar main dengan pelacur Chinadoll pun tak mengejutkan Azizah. Berilah video ka, apa ka, dia tak akan terkejut. Sebab apa ? Sebab dia sudah tahu. Sebab itu, Azizah dengan selamba boleh menafikan, tanpa menangis atau riak terkejut.

Yang dedah pun bukan orang lain, kawan Anwar juga. Eskay namanya. Azizah pun kenal. Sebab itu Anwar dan Azizah sepakat tidak akan serang lagi Eskay dan serang habis-habisan Rahim Tamby Chik, walhal yang iringi Anwar ke hotel itu, ambil perakam itu, dedahkan kepada umum, bukan Rahim, tetapi Eskay.

Kenapa Anwar dan Azizah takut kepada Eskay ? Mesti ada sebabnya. Kenapa Anwar dan Azizah hanya serang Rahim ? Mesti ada sebabnya. Musuh sebenar Anwar dan Azizah adalah kawan mereka sendiri, Eskay, tetapi mereka alih kepada Rahim. Itu strategi politik, bila dah kantoi.

Kalau di Malaysia, Anwar pun boleh melanggan pelacur, tak tahu lah apa aktiviti Anwar semasa berhijrah dua tahun di negara ‘free country’, Amerika Syarikat..

sumber : AIDC

Post a Comment