DAP BUNUH TBH UNTUK TUTUP TEMBELANG BESAR!!
Perjalanan Suruhanjaya Siasatan Di-Raja berhubung kematian pembantu politik kepada pemimpin politik DAP, Teoh Beng Hock, semakin menarik perhatian umum.

Fakta daripada kenyataan saksi-saksi utama memberi gambaran jelas bahawa kematian Teoh Beng Hock berhubung kait dengan peranan atau tugas beliau sebagai pembantu politik kepada YB Ean Yong Hian Wah dari DAP Selangor.

Siasatan SPRM yang membawa TBH ke ibupejabat SPRM Selangor adalah berkaitan kes rasuah/salahguna kuasa ahli politik DAP dan bukan-nya atas sifat peribadi beliau.

Disebabkan fakta tersebut, adalah wajar keluarga mendiang Teoh Beng Hock menuntut pampasan dari YB Ean Yong dan DAP kerana merekalah TBH terjerumus kedalam kancah skandal rasuah DAP di negeri Selangor.
Kenyataan-kenyataan dalam perjalanan siasatan suruhanjaya menggambarkan seolah-olah Teoh Beng Hock sanggup mati sebelum dihina (death before dishonour) demi untuk melindungi ahli politik DAP dan DAP itu sendiri dari dakwaan rasuah.

Fakta-fakta berhubung penyalahgunaan wang kerajaan untuk menganjur kegiatan politik telah timbul sebelum ini.

Kita tahu pihak DAP pasti akan menafikan walaupun ada bukti nota bunuh diri TBH kepada individu di dalam DAP.

Umum mengesyaki bahawa TBH adalah mangsa keadaan yang menjadi korban demi melindungi majikan-nya.

Saya mengesyorkan di-sini agar DAP berhenti bermain politik dengan kematian Teoh Beng Hock dan bersifat lebih bertanggungjawab terhadap kematian TBH dan seterusnya kebajikan keluarga beliau.

DAP harus berhenti mengaburi pandangan orang ramai berhubung kematian TBH dan kaitan kematian beliau dengan DAP serta pemimpin-nya kerana rakyat kini lebih cerdik.- Posted using BlogPress from my iPad

Post a Comment