Ada juga KURAP kat Pakatan!! @anwaribrahim "Bilik saya KOSONG"

"Sesiapa yang melakukan kesalahan akan dihantar ke Penjara Sungai Buloh ... lagipun bilik saya masih kosong," katanya merujuk kepada penjara beliau dipenjarakan atas kesalahan liwat lewat pada 90an.


Salah seorang daripada hadirin petang itu turut membangkitkan soalan berkenaan bagaimana rancangan PR bagi "menguruskan jangkauan", merujuk kepada pelbagai "janji-janji" yang ditabur pembangkang bagi menarik undi menjelang PRU. 
"Ia soalan yang kritikal. Betul, setiap bahagian, penganggur akan rasa mereka akan dapat kerja minggu depan, dan komuniti perniagaan akan merasakan mereka mempunyai peluang," kata Anwar. 
"Ada banyak simpanan, namun ianya sukar ... saya merasakan saya sangat bertuah, dalam perbincangan dengan (Penasihat DAP) Lim Kit Siang, (Presiden PAS) Datuk Seri Hadi Awang, (Presiden PKR) Datuk Seri Wan Azizah (Wan Ismail), ada banyak persamaan dari detik pertama, bahawa tiadanya rasuah dan pembolotan kekayaan. 
"Tidak kira sama ada PKR, DAP, atau PAS ... apabila melibatkan duit ....," kata Anwar sambil menggelengkan kepalanya.Inilah yang aku kata, setiap negara maju pastinya akan ada PENINGKATAN RASUAH. Rasuah merupakan penyakit umat. Jaminan aku, konfrem Pakatan taklan bersih sangat. Pastinya ada busuknya. Rasuh konfrem ada. Takyah nak Amarannya. Bila cakap macamni konfrem ada sebabnya. Amaran keluar kerana RASUAH telah mula menjangkitan PARTI SUCI PAKATAN PEMBANGKANG ini.

Post a Comment