PANAS!! "HAPUSKAN SURAU DAN MASJID" SURAT UGUTAN DARI SI CELAKA KAFIR LAHNATULLAH!!!!Beginilah Jadinya Bila Agama Di Politikkan Oleh PAS Menjadi Mainan Cacian Kafir Mengambil Kesempatan Memburukkan Islam.
--------------------------------------------------------------
SAYA DARI SINGAPURA. SAYA TELAH BERKAHWIN DENGAN BINI SAYA ORANG SEGAMAT. SAYA DUDUK DI TAMAN SRI SAUJANA DI KOTA TINGGI. SAYA PUNYA JIRAN SEMUA MELAYU SELALU BAGI BANYAK MASALAH SAMA SAYA DAN KELUARGA.

SAYA SUDAH DUDUK DI SINI SELAMA 3TAHUN TAPI JIRAN SAYA MELAYU SEMUA BANYAK KURANG AJAR SAMA SAYA. SEMUA MELAYU PUNYA ORANG. OLEH ITU SAYA SUDAH MERANCANG UNTUK MENGHAPUSKAN SEMUA ORANG MELAYU DI KAWASAN SAUJANA, KOTA TINGGI.

SAYA KERJA DI SINGAPURA TAPI MELAYU BANYAK LECEH SEBAB TAK FIKIR LAIN INDIA, CINA HAL. SETIAP HARI PAGI BUTA, TENGAHARI, PETANG DAN MALAM ADA HANTU JERIT DEKAT SURAU ATAU MASJID BANYAK BISING GANGGU MASA TIDUR. MELAYU SEMUA SAYA MESTI BUNUH SEBAB KASI SAYA SUSAH.

INI MALAYSIA NAJIB MESTI MAU HAPUS DAN BAWAK SISTEM DEMOKRATIK SEPERTI SINGAPURA. HANYA MASALAH KAUM MELAYU BUAT SEKARANG TAPI INDIA SEMUA X MAU GADUH. SEMUA MELAYU BODOH TERUK PUNYA BABI, MINUM ARAK, PERGI HOTEL DAN MAIN JUDI, DAN LIHAT AKTIVITI TAK SIHAT.
SAYA MENYERU AGAR PIHAK JABATAN TIDAK MENGHALANG SAYA KERANA SAYA AKAN MELETUPKAN SEKOLAH AGAMA DI SANA DAN JUGA SEMUA SURAU.

SEMUA ORANG JAHAT SAYA HAPUSKAN DAN TAK BOLEH TANGKAP SAYA KERANA SAYA DI SINGAPURA. ISLAM ****.

------------------------------------------------------

Itu adalah antara surat yang dapat di'bocor'kan oleh Majlis Agama Islam Negeri Johor. Masih hendak berdiam diri lagi kah kita dengan ancaman dan ugutan yang telah dibuat secara biadap ini? Islam adalah agama rasmi Malaysia dan Melayu adalah bangsa utama di sini sehingga dahulu pernah digunakan nama Tanah Melayu bagi menunjukkan Tanah ini adalah Melayu yang punya.

Tetapi oleh kerana semangat toleransi bangsa Melayu ini yang gemar bertolak ansur dengan bangsa pendatang lain maka ditukarkannya nama Tanah Melayu kepada Malaysia supaya bangsa lain tidak kecil hati.

Tetapi ada sesetengah bangsa pendatang yang dibawa datang dari China dan India hari ini telah lupa akan asal usul mereka sendiri. Bangsa Cina yang dibawa masuk oleh British untuk menjadi kuli melombong bijih timah dan bangsa India yang dibawa masuk oleh British untuk menjadi kuli di kawasan estate-estate milik tentera British.

Kini semuanya sudah lupa diri. Mereka merasakan yang merekalah penduduk asal negara ini. Ingat, Melayu Tak Mudah Lupa. Jangan sampai bangsa Melayu hilang sabar. Jangan cabar kesabaran Melayu. Buruk Padahnya. 

Post a Comment