Blogger Cacai PR Masih Melalak #LahadDatu Sandiwara UMNO!!Blogger Cacai PR yang selalu tergelak, melolong tak tahu pangkal punca hari ini terlah berjaya menulis satu artikel yang mana menyerupai ungkapan pemimpinnya sebelum ini iaitu Pencerobohan Lahad Datu adalah sandiwara UMNO. 

Agak melampau apabila blogger PR ini mendakwaan polis yang diarahkan terlebih dahulu untuk berhadapan dengan penceroboh adalah kerana polis lebih berpengalaman dalam rasuah merasuah dan memudahkan untuk melakonkan sandiwara ini.

Kenapa dikatakan sandiwara walaupun melibatkan kematian perwira Negara, gambaran contoh diberikan peristiwa yang berlaku pada Sept 11 yang mana tujuannya adalah untuk minyak di Iraq. Kiranya ini semua lakonan UMNO bagi menutup Isu RCI Sabah. Persoalan terakhir yang diletakkan, adakah Perdana Menteri akan membuat satu lagi sandiwara bagi menangguhkan tarikh pilihanraya? 

Memang kurang ajar. Namun inilah hakikat blogger didikkan pemimpin Pakatan Rakyat, mudah saja tomahan, dakwaan diberikan, gambaran yang kononnya semua ini sandiwara... 

Post a Comment