DAP INTAI dapatkan SARAWAK Guna Globalwitness UNTUK PERANG PERSEPSI TERHADAP TAIB?


Ini merupakan rencana, video rencana dengan bukti photostat dokumen memang mudah untuk dibuat bagi mendapatkan persepsi. Persoalannya, Adakah Benar Individu dalam video itu merupakan sepupu sepapat Taib? Apa buktinya? Semua ditemuramah di dalam hotel Murah, Persoalan MENGAPA?

Takkan bangsawan yang kaya raya dengan projek berjuta tinggal atau menginap dalam hotel bawa 200 semalam? Logiknya, jika kaya pastinya nak diinterview dihotel mewah, DUIT bukan sesuatu masalah jika sudah BERGELAR HARTAWAN. 

Namun bagi aku video ini berjaya membentuk PERSEPSI NEGATIVE kepada Taib. Namun jika dikaji, masih kurang bukti untuk dikaitkan Taib. Setakat gambar HUTAN, DOKUMEN PHOTOCOPY UNTUK PROJEK JUTAAN RINGGIT AKU PUN BOLEH BUAT. PERANG PERSEPSI TOK GURU NIK AZIZ. HUTAN GONDOL, PEMBERIAN TANAH KEPADA CINA.

JOM KITA TONTON APA RESPON TAIB dah PERSOALAN YANG DILONTAR TAIB BERHUBUNG ISU INI. Kena tonton kedua-dua video baru dapat nilai mengenai PERANG PERSEPSI ini. Simple jer soalan....


"Do you know that cousin?"


MASIHKAH KAU ingat kerajaan BAYANGAN SARAWAK? DIMANA PAS DAN PKR? Bagaimana pula KEDUDUKAN DAP dalam Kabinet itu?


Namun keputusan Piliharaya Sarawak mencerminkan kekuasaan PAS dan PKR. DAP dijulang tinggi. Kemenangan BERGANDA. Di mana PAS? Itu Persoalannya..

Post a Comment