KENAPA SEKARANG? BAPA Saiful U-TURN!!

Lahad Datu berlaku pada Jumaat lepas. Kisah bapa Shaiful hari ini. Jumaat seminggu selepas insiden Lahad Datu. Macam telah dirancang rapi, atau secara kebetulan jer? Bapa saiful ke saiful yang kena liwat? Kenapa bapa SAIFUL plak U-TURN bukan saiful? 


KUALA LUMPUR, 8 Mac - Bapa kepada Mohd Saiful Bukhari Azlan tampil ke hadapan hari ini mengakui kes liwat kedua yang melibatkan anaknya dengan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah sebuah “konspirasi politik jahat” untuk memburukkan nama pemimpin utama Pakatan Rakyat (PR) tersebut. Azlan Mohd Lazim (foto), 60, dalam satu sidang media tertutup hari ini, beliau juga mendedahkan kes liwat tersebut telah dirancang rapi oleh seorang Pegawai Khas di Pejabat Perdana Menteri sejak awal pendedahan kes liwat kedua tersebut. “Ini adalah konspirasi politik jahat untuk membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk kali kedua,” kata Azlan. “Saya memohon maaf kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim dan keluarganya.Beliau dan keluarganya telah banyak menderita dan sengsara akibat fitnah ini,” tambah beliau. Azlan yang ditemani oleh dua rakannya juga menolak pengakuan yang dibuatnya hari ini adalah kerana desakan ataupun tekanan mana-mana pihak, sebaliknya dilakukan dengan rela hati. Apabila ditanya mengapa menunggu hingga hari ini baru tampil untuk membuat pengakuan, Azlan berkata ia adalah kerana selepas membuat penilaian sendiri dan menerusi maklumat yang disampaikan oleh orang terdekat, beliau mula dapat melihat kebenaran disebalik kes melibatkan anaknya tersebut.
ISU LAHAD DATU GAGAL!!

TALIAN HAYAT SETERUSNYA MEMPERGUNAKAN BAPA SAIFUL...

ERRR BERAPA DAPAT BAYARAN TERRR...

INI NAMANYA BAPA MENGKHIANATI ANAK!!


SKRIP ANWAR BUAT NI.....

EDISI ALIH TUMPUAN ISU LAHAD DATU HAMPIR MENJERAT DIRI!!Pegang Al-Quran dan BERSUMPAH adalah FITNAH, BACA TEXT BUAT SIDANG MEDIA TERUS CAYA.. MUDAHNYA...Post a Comment