GEMPAR!! VIDEO BOGEL AISHAH PULA TERSEBAR!! Macam Biasa Ini Semua Kerja UMNO/BN LAnih! #TolakPR #PRU13


 
Penyanyi Aishah atau nama penuhnya Wan Aishah Wan Ariffin mendakwa beliau hampir menjadi mangsa perbuatan jahat musuh politik PAS apabila rumahnya ditebuk atapnya untuk dipasang kamera. 
Namun nasib menyebelahinya dengan cara ia disedari lebih awal apabila atas rumahnya bocor apabila ditimpa hujan. 
Ekoran itu, beliau menyedari bumbung bahagian bilik tidurnya dikorek dipercayai untuk memasang kamera CCTV. 
“Syukur alhamdulillah, Allah memelihara kita, Allah sentiasa bersama kita, begitu juga dalam kes Datuk Mustapha Ali, insyaallah, Allah akan memberi petunjuknya nanti,”ujar Aishah. 
Beliau berkata demikian ketika mengulas kejadian penyebaran video tidak bermoral Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustapha Ali, yang kini menjadi bulan hangat di seluruh negara semalam. 
Sebelum itu beliau menyampaikan ceramah di Dun Tawang, Bachok dekat sini bersama Adunnya, Ustaz Hassan Mahmod. 
Bagi Aishah, sesiapa sahaja yang berada bersama PAS termasuk Pakatan Rakyat akan menjadi mangsa politik kotor pihak lawan sebagai modal akhir untuk mempertahankan hayat. 
Artis yang juga calon PAS Jempol Negeri Sembilan itu berkata, ianya dijangka ‘bom’ hayat untuk menyelamatkan parti pemerintah sebelum ini untuk berhadapan dengan pihak lawan yang semakin mendapat sokongan rakyat. 
Tambahnya, sedangkan tindakan begitu juga akan menjadi senjata ‘makan diri’ kerana akhirnya akan terpalit terkena diri.
Sumber HaprakDaily

Agak-agaklaaa.. Bumbung rumah bocor pun nak heboh bagitau salah UMNO/BN. Ada bukti ke orang korek bumbung rumah kau? Kalupun orang tew dah korek bumbung kau bagi tujuan video seks, takpayah tunggu hujan pun boleh dapat deh video bogel kau tew.. Adeh.. Podehlaa.. Baru diumumkan Calon Jempol, dah fitnah bersepah sana sini... Kau Kena ingat Aishah, kau tanding kawasan Felda. Agaknya kenapa PAS bagi Kawasan tew? Tempat untuk sembelih diri kau... Yang penting kena ambil kesempatan kau untuk dibawa sana sini sebagai daya penarik ceramah berahi PAS yang kini semakin suam.... 

Post a Comment