[ #PRU13 #GE ] Memperkenalkan Bekas Naib Ketua Dewan Pemuda PAS Lawan AnwarBerahim di #PermatangPauh #UndilahBN
 “Saya akan dedahkan kepincangan dalam pakatan pembangkang (PR) yang diterajui Anwar,” katanya.  

 “Saya bekas naib ketua Dewan Pemuda Pas Pulau Pinang, dan pernah menjadi Pengarah PRU Pas negeri pada PRU 1999 dan 2004, dan saya yakin pengalaman itu dapat menjadi bekalan dalam menempuh perjuangan politik di Permatang Pauh.  

 “Insya-Allah, saya yakin menang, dan telah bersedia berkhidmat untuk masyarakat sebagai ahli politik sepenuh masa,” katanya hari ini.Pemilihan Dr Mazlan memang tepat kerana beliau  cukup dikenali masyarakat  di Permatang Pauh malah seorang yang kuat pegangan agama.

 Selain itu , sokongan dari akar umbi Pas sendiri  juga dikhabarkan telah  sedia memberi undi kepada Dr Mazlan jika beliau menjadi calon di Permatang Pauh melawan Anwar.

sokongan padu majoriti  jentera BN di Permatang Pauh  pulak insyallah  akan menyokong kuat beliau walaupun ada yang juga sesetengah yang  kecewa dan  tak puas hati .  
 “Insya-Allah, saya yakin menang, dan telah bersedia berkhidmat untuk masyarakat sebagai ahli politik sepenuh masa,” katanya hari ini.

Pemilihan Dr Mazlan memang tepat kerana beliau  cukup dikenali masyarakat  di Permatang Pauh malah seorang yang kuat pegangan agama.

 Selain itu , sokongan dari akar umbi Pas sendiri  juga dikhabarkan telah  sedia memberi undi kepada Dr Mazlan jika beliau menjadi calon di Permatang Pauh melawan Anwar.

sokongan padu majoriti  jentera BN di Permatang Pauh  pulak insyallah  akan menyokong kuat beliau walaupun ada yang juga sesetengah yang  kecewa dan  tak puas hati. 

P/S : Agaknya malu tak bakal PM yang diumumkan Pakatan Ranjang telah berkubur di tangan Bekas Naib Ketua Pemuda PAS?

Post a Comment