AMARAN KERAS!! BUAT IZZAH DAN TIAN CHUA JIKA TERUS POLITIKKAN JARI MEJAR ASZMEE!!Sambungan posting aku sebelum ini, Mejar Aszmee Buang turut mengulas sama ada akan mengambil tindakan terhadap Izzah dan Tian Chua yang dilihat cuba mengambil kesempatan terhadap gambar yang diedarkan dalam facebook dan membuat laporan polis itu bagi tujuan menimbulkan kekecohan PRU ini, ini amarannya.

Jika Izzah dan Tian Chua masih lagi mempolitikkan gambar jari beliau, sedangkan layanan beliau sebagai anggota tentera adalah bersifat neutral terhadap mana-mana parti politik, telah disalahgunakan maka beliau sendiri tidak akan teragak-agak akan mengambil tindakan undang-undang terhadap kedua-dua ahli politik berkenaan. 

Ternyata, permintaan NGO yang kononnya BERSIH yang mahukan penggunaan Dakwat Kekal ini sengaja dirancang pembangkang bagi membolehkan mereka membuat lebih banyak kekecohan kononnya itu dan ini kerajaan buat semuanya tidak kena. Yang betul hanyalah mereka sahaja. Dengan kata mudah baik semua datang dari mereka...

Post a Comment