Kehilangan #MH370 | Kita tahu, Demi Keselamatan Kita Tidak Tahu Macamna Nak Gtau! #PrayforMH370 #Pray4MH370Kehilangan MH370, ramai yang tahu dan ramainya meramalkan pelbagai punca kehilangan, namun percaya atau tidak pasukan mencari dan menyelamat Malaysia tahu segala detail berhubung bagaimana pesawat MH370 hilang. Akan tetapi sehingga kini, demi keselamatan, pasukan kita tidak boleh memberitahu perkara ini termasuk kepada MEDIA RASMI.

Apa yang aku boleh cakap, ramai pasukan perisik dari seluruh pelusuk dunia termasuk negara berkuasa besar kini sedang mencari maklumat, apa yang pasukan kita tahu. Demi keselamatan negara, ada benda yang kita boleh share untuk pengetahuan umum dan ada benda yang kita perlu labelkan sebagai RAHSIA & SULIT, apa yang penting orang ramai perlu tahu, segalanya masih dalam siasatan.

Adalah lebih baik seluruh rakyat Malaysia bertenang dan banyakkan doa supaya Malaysia terus aman dan kita bebas melakukan aktiviti seperti hari ini tanpa perlu takut akan keselamatan diri dan keluarga.

Post a Comment