Namakan 5 Projek yang telah dibuat oleh Palanivel untuk Hulu Selangor


Ghostwriter ingin membawakan persoalan ini, sila jawab kepada penyokong Palanivel dan MIC. Kuil india pun dia tak buat, apatah lagi masjid buat melayu Islam? Sapa boleh senaraikan, bagi senarai dekat ruangan komen aku.

Kita bercakap mengenai pengembalian kemenangan kepada BN. Yang mencadangkan Palanivel pun kalah di kerusinya sendiri, adakah Samy mahu melihat kekalahannya berulang di P94 Hulu selangor?

Sila baca dan fahami komen pembaca Ohpolitik.ikan emas Said,
March 27, 2010 8:32 PM
akak setuju sesangat laa kalau kerusi tu bagi kat orang Melayu yg jadi calonnya..
Kompromi pun biarlah bertempat...dalam senario politik negara @negeri Selangor dan situasi dalaman BN @ parti yg Samy tak nak lepaskan tuu...patutlah depa tuu berkorban..

...Harap@ Presiden BN rasional masa buat keputusan

Anonymous Said,
March 27, 2010 9:17 PM
Setuju bagi calon orang Melayu. Orang Melayu dah banyak bagi muka kat ornag orang karat ni tapi orang Melayu dia pijak balik.
Cuma calon jangan bagi orang yang dah ada rekod rasuah bawak duit 1 kilogram.
Calon lain kan banyak. Adoooiii iii

Anonymous Said,
March 27, 2010 10:07 PM
Ya bagi kat calon Melayu, kami dah letih asyik beralah dan sedikit demi sedikit apa yang ada untuk anak cucu diambil oleh bangsa lain.

Tapi Mat Taib rasanya kurang sesuai sebab ada skandal, cari calon yang bersih dan disukai ramai penduduk setempat. Usahkan Melayu, Cina pun tak suka kepada calon MIC.

Suara Rakyat Kunak Said,
March 27, 2010 11:49 PM
Saya cadangkan DSSW jadi Calon BN di Hulu Selangor

Anonymous Said,
March 28, 2010 12:47 AM
Calon Melayu - MESTI
TS MMT - TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
MIC - 10X TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK


PERSOALAN GHOSTWRITER:
BN mesti menang, bukan perjudikan nasib Parlimen Hulu Selangor kepada MIC, kenapa kita perlu tunduk kepada MIC? Kenapa hanya UMNO dan Melayu sahaja yg sering dingatkan tentang konsep semangat toleransi dan musyuwarah di dalam Barisan Nasional? Mengapa ingatan yg sama tidak ditujukan kepada parti komponen yg lain?

Post a Comment