Awas! Romeo PAS desprate umpan BUNGA kepada Pengundi Merlimau!!

Nampaknya PAS menukar cara kempen mereka konvensional mereka dari berceramah dan menjerit-jerit di pentas tetapi sekarang PAS mendekati pengundi dengan 'BUNGA-BUNGANYA' ... auw!

Mungkin PAS sedar, Merlimau bukanlah tempat mereka 'champion' dengan kata-kata nista dan pembohongan mereka terhadap kerajaan dan pemimpin-pemimpin BN kerana setiap isu yang cuba mereka sorakkan, pasti dibalas dengan fakta dan sekali gus menampakkan PAS yang melaungkan perjuangan Islam dan bertakbir sepanjang masa... Sebenarnya adalah PEMBOHONG!

Yang pasti dalam ceramah PAS yang benar hanyalah pada permulaan ceramah mereka dengan menyahut beberapa potong ayat-ayat al quraan dan di akhir ceramah dengan selawat dan salam. Selama 3 hingga 4 jam ceramah PAS, hanya 3 minit saja yang benar... Kalau ingin mengesahkan, sila ikuti ceramah-ceramah mereka...

Menyedari hakikat itu, maka strategi kempen PAS di Merlimau bertukar dengan BUNGA-BUNGANYA... Awas, penduduk Merlimau... pastikan bunga-bunga di laman tuan puan pada keesokan hari masih ada lagi atau sekiranya telah tiada... maka, carilah Yuhaizad nanti!

1 comments:

Wow! Finally I got a web site from where I be capable of
in fact get valuable information concerning my study and knowledge.


My webpage: business services

Reply

Post a Comment