Jawapan HarakahDaily Berkenaan Isu Gambar Ummi Diedit jarinya menjadi simbul F**K!!

Harakah Daily sebelum ini mengeluarkan berita yang bertajuk Umi Hafilda Tentera Upahan. Dan di dalam artikel berkenaan, Akhbar suara Parti Islam ini telah mengeluarkan gambar Umi yang diedit di bahagian jarinya. Lihatlah kotornya politik PAS. Jari diedit menjadi simbul "FUCK".


Laporan HarakahDaily 3 Mac 2011Dan hari ini, penyokong PAS tegar yang telah berusaha mendapatkan jawapan berkenaan isu ini dari Harakah telah tampil dengan jawapan dari Harakah yang berbunyi :

"mungkin saudara Hazayani Zakaria yang post arikel tue tersalah ambik gambar....jd editor kemungkinan terlepas pandang"


Laporan HarakahDaily 4 Mac 2011


Harakah hari ini telah buang gambar umi yang diedit itu tanpa ada permohonan maaf secara terbuka dek kerana "TERSALAH PILIH GAMBAR & TERLEPAS PANDANG ITU". Aku minta Umi saman Harakah Daily. Ini merupakan cubaan untuk memburukkan Umi dan PAStinya Harakah berniat jahat dan sengaja. 


Dari Segi logik akal pun kita dapat berfikir, adakah gambar yang terang lagi bersuluh merupakan niat jahat Harakah Daily ini untuk memburukkan Umi atau sebaliknya. Takpayah berlagak maksum sangat. Kalu dah buat salah ngaku jer la. Apa kata Lepas ni aku suruh Utusan Malaysia keluarkan Gambar Nik Aziz Bogel dan seterusnya memberikan kenyataan balas. "ooo..itu kita terlepas pandangla.." dah cukup. End of the story.....

Post a Comment