#PRKSgLimau : Giliran Ostazah "Janji Manismu" Mencurahkan Ilmu Islam PAS!!

"Apa sudah jadi kepada Malaysia? Kata (mengaku) orang Islam tapi perlakuan mereka (pemimpin kerajaan) tidak membayangkan keislaman itu," - Ostazah Aishah
Selepas Ustazah Abby kena sedas dengan Ustaz Kazim seperti video di bawah :PAS tanpa serik membawakann seorang lagi Ostazah Mee segera, Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin yang popular dengan lagu Janji Manis Mu dan Melukut Di Tepi Gantang bagi mengajar Islam sebenar ala PAS.
Ustazah Aishah mendakwa kerajaan Barisan Nasional (BN) menolak Islam apabila pemimpin parti berkenaan tidak menjadikan ajaran Islam sebagai panduan dalam urusan pentadbiran negara.
Dakwa bekas calon PAS bagi kerusi Parlimen Jempol, Negeri Sembilan itu lagi, penyelewengan yang berlaku dalam pentadbiran sedia ada membuktikan kepimpinan parti pemerintah mengabaikan tanggungjawab sebagai umat Islam.
"Atas dasar-dasar kemanusiaan pun kau sudah buat salah. Bila kau (kerajaan) menyeleweng duit rakyat, tidak menjalankan amanah, apa-apa agama pun tidak boleh terima.
Aishah ketika berucap pada forum di Markas Pemuda PAS di Dulang Kecil, Khamis malam.
Post a Comment