Ustaz Saipul Bahrin ZINA dengan Bini Orang : TGNA kata "Allah maafkan"

Di bawah adalah rakaman video pengakuan seorang saksi yang menangkap Ustaz Drs Saipul Bahrin, ADUN N29 Selingsing kerana disyaki berzina dengan isteri orang di dalam koch VIP KTM, KL - Kelantan.

Saksikan video ini :-

Sungguh memeranjatkan apabila Nik Aziz mengatakan bahawa Allah swt telah memaafkan Ustaz Saipul hanya dengan sembahyang Isytiqarah? Apa mungkin Nik Aziz mendapat hidayah atau wahyu sehingga boleh menyampaikan kemaafan kepada si penzina? Sungguh tidak masuk akal langsung!


Kepada ahli-ahli dan penyokong-penyokong PAS yang membaca dan menonton video di atas, lihatlah betapa Nik Aziz telah jauh menyimpang dan sangat menyesatkan. Beliau bukan lagi Nik Aziz yang dulu. Sungguh memeranjatkan sekali.

Pemimpin PAS yang disyaki melakukan perzinaan itu masih berkeliaran dan bertopengkan gelaran ustaz dan kopiah putih beliau. Inilah jadahnya kepimpinan PAS hari ini. Dosa besar dimaafkan melalui perantaraan yang bernama Nik Aziz ! Sungguh menyesatkan!
sumber MIM

GHOSTWRITER
Senang banyakla jadi pemimpin PAS. Zina ngan bini orang, bawa jumpa TGNA, istikharah dulu. Pastu, Allah Maafkanlaa.... JOM Join PAS untuk berzina dengan Bini Orang. Sedap wooo.. kena  penampar dengan laki orang....glurp...tak takut dosa...ops lupa..pemimpin PAS mana ada dosa.. Sebab dah konfrem masuk syurga...TAKEBEER!!!

Post a Comment