Menteri Rogol Amah : Menteri Berkenaan sila tampil membuat Pengakuan!!


Heboh sana sini berita Menteri rogol amah. Dikatakan peristiwa tersebut berlaku di zaman Pak Lah. Antara blog yang membuat posting kisah yang keji ini termasuklah rocky bru, bigdogdotcom, theunspinners dan banyak lagi. Di Hongkong, sebuah portal berita menamakan Menteri tersebut. Begitu juga di Jakarta apabila sebuah portal berita turut menyiarkan khabar angin ini. Lagi senang kalu korang google jer Menteri Rogol Amah. Konfrem keluar berjela-jela siap gambar amah tu lagi.

Jika dulu kalu kita menghantar rombongan peminangan, jika si perempuan itu berdiam diri bermaksud setuju, suka atau i like. Namun kini, kisahnya agak berlainan sedikit, tuduhan atau berita benar ini dibuka di alam maya, hingga kini belum ada sebarang kisah pengakuan sama ada ya atau tidak. 

Dengan sikap berdiam diri oleh menteri yang berkenaan, maka pelbagai andaian timbul. Kisah ini dah mula menjadi tanda tanya kepada semua pihak. Namun demikian jika menteri berkenaan memberikan pengakuan sama terlibat atau tidak, bukan setakat menteri itu membersihkan namanya, seluruh kabinet Perdana Menteri turut menerima kesannya.

Jadi di sini aku, Mrghostwriterz dengan ini mohon supaya menteri berkenaan tampil, kalu tak cukup RTM dan TV3, contact aku, aku pacak kamera, buat pengakuan supaya ianya menjadi jawapan kepada segala tuduhan ini. Jika benar menteri berkenaan terlibat, aku tidak akan bersama mempertahankan menteri tersebut.

Post a Comment