HARUS BACA!! KUPASAN ISU VIDEO SEKS STOPA ALI #TolakPR #PRU13 #GE

"Saya Diupah PKR Perangkap Mustapha Ali" - Wanita Dalam Video Seks
2 orang ahli Angkatan muda keadilan ditahan pihak polis bagi siasatan lanjut berhubung penyebaran video aksi seks Mustapha Ali Su Agong PAS.

Isunya cukup mudah kerana kita tahu Mustapha Ali sedang mengatur untuk memujuk dan membawa pulang kembali Yb Hassan Ali dan Ustaz Nasaruddin ke dalam parti PAS bagi menghadapi PRU13 ini. Malah ianya telah mendapat restu daripada Haji Hadi Presiden PAS sendiri.

Siapa akan marah jika Hassan Ali dan Nasaruddin kembali kepada PAS jika bukan Anwar Ibrahim?

Sedar sedarlah wahai puak PAS, sedarlah siapa PKR itu terutamanya Anwar Ibrahim. 

Pembangkang terutama PKR akan menyalahkan UMNO walhalkan kita semua tahu PKR anti PAS dan PKR mahu PAS ikut telunjuk mereka.

Ringkasan Kes.

"Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah.

Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. 

Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut."

Lanjutan daripada itu dua orang lelaki dipercayai ahli AMK PKR telah ditahan bagi membantu siasatan.

Kedua-dua mereka dikatakan bertindak mengedarkan cd video berkenaan di sebuah taman perumahan.

Siasatan:
1) MO: Suspek ahli PKR Kuala Terengganu telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.


Post a Comment